24 Ocak 2011 Pazartesi

Yeni Ayakkabılarım

Lovely Shoes sitesinden aldığım ve krem rengi ayakkabım haricinde daha çok sayıda ayakkabı beğendiğimi ve muhtemelen bir sipariş daha vereceğimi belirtmiştim. Bir müddet düşündükten ya da şöyle diyeyim kendimle mücadele ettikten sonra bir arkadaşımın da ısrarı ile daha da düşünmeye gerek olmadığına karar verip siparişi vermiştim. Benim için 2, arkadaşım için ise 1 ayakkabı siparişi vermiştik ki sonunda o sipariş elimize ulaştı.

Birbirinden farklı iki ayrı tarzda verdiğim botlarım. Birisini haftasonu kullanımı için söylemiştim ki çok beğendiğim için geldiği haftasonu ayağımdan çıkartmadım; diğerini ise işyerinde giyerim diyerek söylemiştim. İşyeri için seçtiğim bilekteki botun kalıbı biraz büyük geldi. Bu şekilde giymem durumunda bot ayak üzerinde bir çizgi halinde kırılıyor ve çok kötü görünüyor. Her ne kadar kalıp ile ayakkabı küçültmekten hoşlanmasam da sanırım yarım kalıp koydurmayı deneyeceğim. Şimdilik başka bir formül düşündüğümden o beklemede.

Tüm siparişimiz bir arada. Griler benim; siyah ise arkadaşımın


Şimdi de tek tek bakalım; işte haftasonu için söylediğim yünlü kumaştan botum


Ve ayaktaki duruşu


Sahte süetten olduğu iddia edilen ancak kadifemsi duran bilekteki botum


Ve ayaktaki duruşu


Arkadaşımın siyah botu; benim grimin aynı modeli


Bu seferki alışverişimden memnuniyet oranım % 50 :)) Giderek daha da başarılı siparişler veriyorum. Bakalım başarı yüzdemi daha ne kadar arttırabilirim. :)) 

4 yorum:

  1. ayakkabılara bayıldım,bende sipariş vermek istiyorum ancak,numaralar konusunda nasıl emin olabiliyorsun kendi numnaranın aynısı uydumu ayağına ?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Evet ben 35 giyiyorum ve 35 sipariş ettim. Esasında sitedeki tabloya göre daha büyük sipariş etmem gerekiyordu ama ben her yerde 35 giydiğimden bunu da öyle verdim. Ve bence kalıplar küçük değil; normal hatta Nine west ile kiyaslayacak olursam kaliplari birazcık büyük bile. Arkadasım 36,5 giyiyordu ona 37 söyledik tam da yarım numara büyük geldi. Tavsiyem ilk önce daha az topuklu bir ayakkabı ile numara denemesi yapman.

    YanıtlaSil
  3. ay ay ne güzelmiş hepsi
    bilekyen biten botlarq bayıldım facebbok ta bi kız var 15 20ye alıyo 80 90a satıyo.
    aynısını begenmıstım.
    gerceken cok şık duruyo güle güle kulan.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim ama almayı düşünüyorsanız hiç 90 TL bayılmayın valla. Kargosuyla birlikte yaklaşık 40 TL'ye geliyor.

    YanıtlaSil