17 Ocak 2011 Pazartesi

Golden Globe 2011 Modası

Esasında  hiç de böyle bir yazı yazmak aklımda olmasa da Catherine Zeta-Jones'un kıyafetinden sonra yazasım geldi. Kıyafetini beğenmekle kalmadım bayıldım. Bence bu yılın en güzel yeşili ona aitti. Ancak yapılan yorumlarda her ne kadar kıyafet beğenilse de Golden Globe için aşırı bulunmuş; sanki kraliyet balosuna gider gibi gelmiş yorumları yapılmış. Kesinlikle kraliyet balosuna da uygun düşebilecek ancak burada da sırıtmayan, hatta göz dolduran bir kıyafet bence. Tarzına çok yakışmış ve kıyafeti çok da güzel taşımış. Ya sizce?

Yeşiller içersindekiler soldan sağa sırasıyla Angelina Jolie, Elisabeth Moss, Mila Kunis ve Catherine Zeta-Jones.


Siyahlar içerisindekiler soldan sağa sırasıyla Piper Perabo, Julianne Hough, Jayma Mays, Kelly Osbourne, Christina Aguilera, Olivia Wilde ve Julia Stiles. Favorim kesinlike Olivia Wilde.



Beyazlar içerisindekiler soldan sağa sırasıyla Jennifer Lopez, Vanessa Williams, Hailee Steinfeld ve Milla Jovovich. Hem Jennifer Lopez hem de Milla Jovovich güzel görünüyor.


Maviler içerisindekiler soldan sağa sırasıyla Mandy Moore, Tina Fey, Amy Adams ve Jennifer Love Hewitt. Favorim kesinlikle Mandy Moore.


Ten rengi içerisindekiler soldan sağa Anna Hathaway, Scarlett Johansson, Sandra Bullock, Sarah Hyland, Kelly Cuoco, Julie Bowen, Carrie Underwood ve Michelle Williams. Favorim kesinlikle Anna Hathaway. 



Kırmızılar içerisindekiler soldan sağa sırasıyla Sofia Vergara, Claire Danes, January Jones ve Christina Hendricks. Favorim Claire Danes.


Pembeler içerisindekiler soldan sağa sırasıyla Megan Fox, Emma Stone, Lea Michelle ve Jullianne Margulies. Favorim Megan Fox.


Sarılar içerisindekiler soldan sağa sırasıyla Keira Sedgewick, Lara Spencer, Hellen Mirren ve Tilca Swinton. Favorim kesinlikle Keira Sedgewick.


Son olarak tek renk kıyafet ile katılımın çok yüksek olduğu bu tarz organizasyonlara renkli bir elbiseyle katılma cesaretini gösteren Heidi Klum, kesinlikle çok orijinal görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder