25 Şubat 2011 Cuma

Yeni Trend Retro Ahizeler


Son dönemde herkesin dilinde bu ahizeler var. Oysa teknolojinin gelişimine bağlı olarak bu kocaman ahizeli telefonlardan kurtulalı çok olmuş; gazetelerin de yardımıyla hemen herkesin evine bir telsiz girmişti. Şimdi tekrar nereden çıktı bunlar?

Son dönemde cep telefonunun kullanımının artmasına bağlı olarak kişilerin maruz kaldıkları radyasyon oranı da artmış; bu durum da firmaları bu konuda bir çözüm bulmaya itmiştir. Buldukları çözüm ise bu kocaman ahizeler olmuş.


Cep telefonlarının yaydığı radyasyonun % 96'sını azaltan bu aletler tamam sevimli falan ama kocaman be kardeşim!! Telefonların küçüldüğü, hatta küçük telefonun makbul olduğu günümüzde bu koca şeyi yanında taşımak bence büyük külfet. Ancak işyeri ya da ev kullanımı için uygun olabilir diye düşünüyorum. Ehhh onun için de gereksiz.

Resimler bunların ilk yaratıcısı yubz sitesinden. Firmanın Türkiye temsilcisi Aksoy Dış Ticaret; ancak henüz Türkiye'de tam olarak yaygınlaşmadı. Online olarak almayı düşünürseniz ürün fiyatının 3-4 katı kargo ücreti ödemeniz gerekiyor. Fiyatlarına gelirsek Nordic Limited Edition olan metalik serisi 59,95 $ diğerleri ise 49,95 $

Nordic Limited Edition


Zaten şu an için benim telefonuma uygun versiyonu yokmuş ama olsa da valla bu koca şeyi pek alıp da yanımda taşımayı düşünmem. Yok illa alırsam da Artist serisi olan desenlilerinden almak isterim.

Artist

Artist 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder