4 Şubat 2011 Cuma

Kafaluka

İşyerimdeki doğumgünü kutlamasının ardından akşamki kutlamayı yeni açılan bir balık restoranında gerçekleştirdik. Kafaluka... Zaten balık düşkünü olduğumuzdan bu mevsim için çok yerinde bir tercih oldu.

Esasında çok da yeni açılan bir yer değil. Açılalı 4-5 ay olmuştur ancak biz yeni fırsat bulabildik. Tabi bu tarz yerlerde benim aklım sonradan başıma geldiğinden genelde ya fotoğraf çekmeyi unuturum ya da iş işten geçtikten, tabaklar silinip süpürüldükten sonra fotoğraf çekmek aklıma gelir. O nedenle sofra fotoğrafı yok. :)


Mekan çok sevimli döşenmiş. Bodrumvari bir havası var. Her yerde Bodrum'un o meşhur mavisi hakim. Duvarlara Bodrum kapıları monte edilmiş, sandalyeler mavi beyaz ve sırtları balık desenli, tavandan lamba olarak kullanılan su kabakları sarkıyor. Çok şirin, çok sıcak bir ortam.
Soğuk mezeler ve salatalar gayet başarılı olmasına rağmen kalamarını pek beğenmedim. Gerçi Amerika'daki kalamarların yanında burada yediğimiz her kalamar güzel ama... Ana balık olarak çinekop yedik ve o da gayet güzeldi.


Gecenin bonusu canlı müzikti. Canlı müzik olduğundan bihaber olduğumuzdan bu bizim için gayet güzel bir sürpriz oldu. Gayet başarılı, üç kişilik bir gruptu. Bayanın sesi çok başarılıydı. Eski pop şarkılar söylediler ve bayanın sesi Candan'ın parçasıysa ona doğru; Sertab'ın parçasıysa ona doğru kayıyordu. Güzeldi, kesinlike tekrar gidilebilir. Her Salı ve Perşembe ordalarmış. Aklınızda bulunsun. 


Veeee bugün yine iş yerindeyim. Bir yıl daha gitti hayatımdan, ne kadar kaldı geriye meçhul... O zaman her günü sonmuşcasına yaşamak lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder