9 Mayıs 2012 Çarşamba

Ödül Almışım

Mimlerden sonra ilk kez bir de ödül almışım. Sağolsun Gece Yürüyüşü bana "Çok Yönlü Blogger Ödülü" yollamış. Çok teşekkür ederim. İlk kez aldığım için bilemedim ama kuralları şöyle bir şeymiş.
 
Ödülün kuralları:


1. Siz de 11 arkadaşınıza vereceksiniz bu ödülü.

Şizofrenik Human
TN
Gece Yürüyüşü
logan
A&H
gözde'nin gözünden
moda(e)rator
nihan sarı
Yeşim
zoitsa
!DOZ BÜYÜCÜSÜ!

2. Ödül aldıklarını bloglarına gidip haber vermeniz gerekiyor.

Ben bu haber verme şeylerinden hoşlanmıyorum. İnsanları zorlamak gibi oluyor. Okuyup da yapmak isteyenlerin haberi olur bence :)

3. Kendimizle ilgili 7 gerçek paylaşıyoruz.

* Kırtasiye ürünlerine çok meraklıyımdır. Rengarenk kalemler alır ve iş olsun okul olsun hayatımın her döneminde çalışmayı eğlenceli kılmaya çalışırım.
 
* Ayakkabı düşkünüyümdür. Ne kadar çok ayakkabım olursa olsun her zaman istediğim, ihtiyacım olan bir ayakkabı vardır.
 
* Tüm dünyayı görmek gibi başarması neredeyse imkansız olan bir isteğim var.
 
* Son 1-2 yıl içerisinde epeyce kilo aldım ama rejim yapamadığımdan, spor ise yapmamak için bin türlü bahane uydurduğumdan aldığım kilolar benimler beraber yaşıyor.
 
* En dayanamadığım tatlı dondurmadır. Mado'nun fıstıklı ve türk kahveli dondurması favorimdir. Alaçatı'da yediğim damla sakızlı dondurmanın tadı hala damağımdadır. Liva'nın amerikan sakızlı dondurmasını severim. Buzluğumda her daim en az 2-3 tane Magnum Double Karadut - Böğürtlen vardır.
 
* Ankara'dan başka bir şehirde yaşamamış olan bendeniz bu yaşımdan sonra İstanbul'a taşınmak durumundayım ve bu gerçek benim bazen boğulacak gibi olmama sebep oluyor.
 
* Haberleri izlemekten nefret ediyorum. Dünyada ve Türkiye'de artık o kadar korkunç şeyler oluyor ve haber programları bunları o kadar sündürerek ve acıtasyon yaparak anlatıyor ki içim kaldırmıyor izlemeyi. O nedenle radyo, internet ya da gazetelerden takip ediyorum haberleri.
 

4. Size ödül veren kişiye teşekkür edin

Gece Yürüyüşü teşekkürler.

5. Versatile Blogger Ödül fotosunu blogunuza ekliyorsunuz.

2 yorum:

  1. Görmüşsün ablacım :)

    İstanbul. Hayırlısı olsun inşallah.
    Kırtasiye malzemeleri demişken senin alıp burada fotoğrafını paylaştığın bir kaç şeyi hatırlıyorum nasıl da hoşuma gitmişti.
    Ağzımın suları aktı diyebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Tekrardan teşekkür ederim ödül için canısı.
    Evet benim de bir kırtasiye dükkanında ya da orijinal bir ürün karşısında nevrim dönüyor. :)

    YanıtlaSil