30 Temmuz 2011 Cumartesi

Çok Sıcak Ama Sadece Size mi??

Evimizde ya da işyerimizde oturup "çok sıcakkkk.. offf.. pufff.." diye şikayetlenip duruyor ve serinlemek için klimayı açıyor, kendimize soğuk bir içecek alıyor ya da buz gibi duşa giriyoruz; hatta yazlıkta ya da tatildeysek kendimizi denizin veya havuzun serin sularına atıyoruz ya bunu yapamayan ve bu sıcaklarda içecek bir bardak su bulamayarak kavrulup ölen küçük çocuklar var. Gerçekten!!!


Giyim kuşam, moda, takı, kendi çocuğunun otu çöpü gibi şeylerden başını kaldırıp da dünyada olanları dehşetle izleyen ve yaşananlardan haberi olan bir sürü insan vardır eminim. Ama olmayanlar için minik bir bilgilendirme yapmak ve bu konuya değinmek istedim.

Afrika'daki milyonlarca çocuğun hayatı tehlikede. Açlığın yanı sıra temiz içme suyu yokluğu sebebiyle bebekler ölüyor. Bu konu hakkkında UNICEF 10 milyon insanın yardıma ihtiyacı olduğunu duyurdu ve kolları sıvadı. Yardımın azı çoğu olmaz. Lütfen sizler de elinizden geldiği ölçüde dünyamızı daha yaşanabilir kılmak için yardım edin. Konu hakkında daha fazla bilgi almak ve bağışta bulunmak için Unicef'in resmi sitesine buyrunuz. Ya da SMS ile 10 TL'lik yardım için AFRİKA yazıp 3005'e kısa mesaj gönderebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder