25 Temmuz 2011 Pazartesi

Ankamall'de Bir Haftasonu

Haftasonunda fırsattan istifade biraz Ankamall'de dolaştım. Gerçi kısıtlı zamanda istediğim mağazaların tamamına bakamadım ama olsun. Bu benim bir şeyler almama engel olmadı. :)

Yaz sezonu açıldığı andan itibaren beni en çok hayal kırıklığına uğratan mağaza Nine West olmuştu. Şaka gibi... Her sezonda alacak bir sürü ayakkabı bulmama ve sezon indirimlerini beklemeden bir kaç tanesini almama rağmen bu sezonda bir tane bile ayakkabı beğenememiştim. Belki yeni bir şeyler gelir umuduyla kaç kere baktım; sayısını ben bile bilmiyorum. Gerçi zaten orasının adı benim dilimde farklı. Kısaca mabet derim Nine West'e ve oraya girmeden AVM dolaşması bitmez benim gözümde. Sadece sinema için gitmiş olsam bile mabede uğramadan çıkılmaz AVM'den. :)

Ama işte bu sezonda kaç kere girersem gireyim hiçbir şey değişmedi ve ben bir türlü ayakkabı beğenemedim. Onun yerine ikinci alternatifim Hotiç ile sonraki tercihim İnci nasiplendi. Ama yılmadım, bıkmadım bugün yine girdim. Ve o da ne?? Birden bu sezon bildiklerimden farklı bir kreasyon gözüme ilişti. Tüm ayakkabılar   % 50 indirimde olmasına rağmen bu yeni gelmiş olan grup % 30 indirimdeydi ve bu ayakkabıyı mağazanın diğer köşesinden gözüme kestirdim, göz kontağını kaybetmeden hızlıca yanına gittim. Bir panter edasıyla avımın üzerine atlayıp bir çırpıda ayağıma geçirdim ve o andan itibaren bırakmadım. :)) Kesinlikle mükemmel tanımlamalarını yapabileceğim bu ayakkabı bu av sonucunda dolabımdaki yerini almış oldu. Fotoğrafı tek başıma çekmeye çalışırken yere kapaklanma tehlikesi atlattım :) Hem nasıl olduysa olmuş; anlamadım; sağ ayağıma sanırım ters bir baskı uygulamışım ve ayağım eziyet çekiyormuş gibi görünmüş. Ama esasında bu topuk boyuna göre çok rahat bir ayakkabı.


Nine West'ten çıkmadan LaSenza'dan bir de t-shirt aldım. Sonrasında ise Zara'da gördüğüm çantaya aşık oldum. En sevdiğim renk mavinin mükemmel tonu olan saks mavisi renginde ve tam istediğim modelde. Yeni sezon olmasına aldırmadan kaptım hemen. Bir de onunla aynı renkteki atleti aldım.


Zara gibi Mango'da yaz sezonunun ikinci yarısını açmış. İndirim bölümü duruyor ama az da olsa yeni ürün gelmiş durumda. Orayı dolaşmaya vaktim yetmedi ama hafta içi bir doktor randevusu sonrasında hızlıca oraya bakmış ve çok beğendiğim bu bluzu kapıvermiştim. 


Kısa alışveriş turu böylece sona ermiş oldu. İşte bu haftasonundan bana kalanlar...


2 yorum:

  1. ayakkabılar çok güzel şık gözüküyor canım senin güzelim ayaklarında

    YanıtlaSil