19 Nisan 2011 Salı

Mim

Canımcım Şizofrenik Human beni mimlemiş. Mim konusu; şu an kendi ruh halinizi anlatan, bir ezginin melodisiyle ya da bir şiirin satırlarıyla ya da bir veciz sözle ya da bir resimle aktarınız. Seçim sizin, hangisini istiyorsanız.

Seçtiğim şarkı : Enya - Only Time

Yıllar öncesinde ayıla bayıla izlediğim "Sweet November" filminin müziği. Esasında ruh halimle alakalı değil; sadece bugünün anlam ve önemi benim için bu şarkıyla özdeşleşmiş durumda. Kafamda bugüne dair yüzlerce kare fotoğraf olsa da sizlere tek sunabileceğim şarkı ve hayalgücünüz için ufak bir ipucu olur. Tıpkı bugün olduğu gibi şakır şakır yağmur yağan bir 19 Nisan gününde umutla geleceğe bakan, mutlu ama heyecanlı; gülen gözlerle etrafı izleyen ve her gördüğü yüze karşılık verme isteği duyan ama tek yapabildiği tökezlememek adına ufak adımlarla şarkının introsunun ardından salona giriş yapan bir gelin - damat canlandırın gözünüzün önünde. :)

Ben de mükerrerlik olmasın bu mimi ProGossiv3, Vişne Çürüğü.. ve A-H'ye göndereyim.

1 yorum:

  1. ablaammmm ! evlilik yıldönümüzmü bugün ? ay unutmuşum ki o zaman ben :D geçen sene bahsetmiştin sanki ? ama tarihi net hatırlamıyorum malesef.. :/
    bu arada enya'nın o şarkısını pek severim :)) Tabii sweet november'ın etkisi de yok değil hani :D ah ahhh güzel bir filmdi... :)

    YanıtlaSil