19 Mart 2012 Pazartesi

3 Günlük Kaçamak

Fark ettiyseniz neredeyse 1 aydır buralarda yokum. Sadece burada da değil iş haricinde pek bir yerde yok gibiyim. Bölümden 2 kişi eksildi; işler çığırından çıktı; kalanlar nefes alamaz olduk. Şaka gibi ama cidden hiçbir şeye vakit ayıramaz oldum. İşten çıkınca bilgisayar yüzü görmek istemediğimden de akşamları ya da haftasonları açmaz oldum. Bu tempo daha ne kadar sürecek belli değil. O yüzden ara ara kaçamak yapmak lazım diye düşünüp geçen haftalarda 3 günlük bir Kartalkaya yaptık. Bir gününde feci si vardı kayamadık ama yine de dinlenmiş olduk. Fotoğrafları yükleyeli olmuştu biraz ama şu 3-5 satırı yazamadığımdan koyamamıştım bloga. Genellikle telefonla çektiğimizden çok iyi kalite değil fotoğraflar. Neyse buyrunuz.

Önce yoldan başlayalım.

Kartalkaya Yolunda

Kartalkaya yolunda

Kartalkaya Yolunda
Biz Dorukkaya Otel'i daha çok beğendiğimiz ve sevdiğimiz için her seferinde oraya gitmeyi tercih ediyoruz. Bu sene telesiyeji yenilemişler; süper olmuş. Hem çok daha hızlı; hem de üstü kapalı. Böylelikle çıkarken üşümüyor, zevkle etrafı seyredebiliyorsun. İşte telesiyejden etraf..






Bu sene "Chocolate" el değiştirmiş ve "Biber Chalet" olmuş. Baştan aşağı elden geçmiş. Çok da güzel olmuş. Oturması, vakit geçirmesi gayet keyifli. Hele ki o soğukta minik bir mola verip sahlep içmesi süper..


Sisin güçlendiği zamanlarda telesiyejden otel ve Biber Chalet görünmez oluyordu.